--------------

FC Romania

Ștefan are plăcerea să anunțe că firma sa de inginerie civilă, SF Ștefan, din Borehamwood, este noul sponsor al echipei de fotbal FC România, care joacă în Divizia Centrală de Sud a Ligii Isthmian.

Acordul de un an, care se va derula de la începutul sezonului 2020-21, prevede ca numele companiei SF Ștefan să fie afișat pe tricourile clubului și pe tot brandingul asociat și asigură că echipa, care joacă în Chesham, va avea un viitor sigur, după recentele probleme financiare cauzate de impactul Covid 19.

Într-un comunicat de presă, Ștefan a declarat: „M-am mutat în Marea Britanie acum 13 ani, fără să știu engleză, și mi-am început literalmente viața profesională săpând șanțuri în drumuri, așa că este un privilegiu să pot da ceva înapoi comunității românești locale și să-l susțin pe Ionuț Vintilă, echipa sa și pe suporteri. Ionuț a înființat clubul aproape odată cu venirea mea la Londra și sper ca acest ajutor să permită echipei să crească și să dezvolte noi talente din toate comunitățile locale și să aibă mult succes și momente fericite în viitor"