--------------

 Încă o victorie, pentru FC Romania!

Dambovitapenet, FC România / ”Lupii” lui Ionuț Vintilă au câștigat al doilea meci din noul sezon competițional al Ligii a 8-a, Isthmian League - South Central Division!

A fost un duel în deplasare, la Hanwel Town, cu cinci goluri! Bravo, băieți! Tot înainte!

Citiți tot articolul

 Un fiu de pădurar bucovinean se luptă cu primarul Londrei pentru taxele românilor. A ajuns până la premierul Boris Johnson! Exclusi

Un fiu de pădurar bucovinean se luptă cu primarul Londrei pentru taxele românilor. A ajuns până la premierul Boris Johnson! Exclusiv

Un român, Ștefan Voloșeniuc, fiu de pădurar din Bucovina, stabilit în Anglia, la Londra, se luptă cu primarul capitalei britanice, Sadiq Khan pentru a împiedica extinderea unei taxe. Nu numai pentru români, ci pentru toți londonezii.

Citiți tot articolul

 Ștefan Voloșeniuc, candidatul independent al românilor din Diaspora, pentru funcția de senator, a intervenit în „războiul” cu privire la congestion charge-ul din Londra și a câștigat

VIDEO Ștefan Voloșeniuc, candidatul independent al românilor din Diaspora, pentru funcția de senator, a intervenit în „războiul” cu privire la congestion charge-ul din Londra și a câștigat... 

Ștefan Voloșeniuc, candidatul independent al românilor din Diaspora, pentru funcția de senator în Parlamentul României, își face din ce în ce mai simțită vocea în rândul comunităților de români și ia atitudine atunci când simte că lucrurile nu de desfășoară în beneficiul semenilor săi.

Citiți tot articolul

 Stefan Voloseniuc 696x391

„Greul de acum începe, dar sprijinul dumneavoastră îmi dă puterea să merg, nu mai departe, ci până la capăt”

Ștefan Voloșeniuc, bucovineanul care s-a remarcat în ultima perioadă drept o voce a românilor din diaspora, demonstrează prin fapte că vrea să se implice mai mult pentru a-și ajuta pe semenii. Astfel, acesta a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020 pentru funcția de senator al românilor din Diaspora.

Citiți tot articolul

Stefan Voloseniuc

Nu mă bazez pe partide, ci pe încrederea oamenilor

Proiectul meu este unul pe termen lung şi voi demonstra cu fapte ceea ce vreau să fac pentru românii din Diaspora.

Ștefan Voloșeniuc, bucovineanul care s-a remarcat în ultima perioadă drept o voce a românilor din diaspora, și-a anunțat candidatura, ca independent, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru funcția de senator al românilor din Diaspora.

Citiți tot articolul

minunea din cheshunt fc copy

Minunea din Cheshunt.

FC Romania, echipă din Anglia, salvată de la desființare de un român din Anglia, Ștefan Voloșeniuc, cu cea mai mare sponsorizare din istoria ligii respective!

FC Romania este o echipă de fotbal din Anglia, care, așa cum îi spune și numele, a fost fondată de români rezidenți în „Insulă”, mari iubitori de „soccer”, în 2016. Majoritatea lucrează în construcții în Londra și își dispută meciurile de acasă la Cheshunt, un orășel la 28 km nord-est de marea metropolă britanică.

Citiți tot articolul

fc romania

FC România anunță sponsorizarea în valoare de trei sferturi de milion de lire sterline

FC România a anunțat că a semnat un acord de sponsorizare cu compania de inginerie civilă SF Stefan, în valoare de 750.000 de lire sterline, pentru următoarele cinci sezoane. Este o răsturnare de situație uimitoare în ceea ce privește situația financiară a clubului, care în urmă cu doar o săptămână anunța că se confruntă cu dificultăți serioase din cauza impactului Covid 19, care a dus la pierderea completă a veniturilor și a sponsorizărilor.

Citiți tot articolul

fc romania

Un sponsor vine în ajutorul FC Romania

FC România, cu sediul în Chesham, care joacă în Divizia Centrală de Sud a Ligii Isthmian, a semnat săptămâna aceasta un acord de sponsorizare cu compania de inginerie civilă SF Stefan, în valoare de 750.000 de lire sterline, pentru următoarele cinci sezoane.

Citiți tot articolul

fc romania

Emigrantul vine în ajutorul FC România cu un acord de sponsorizare de 750.000 de lire sterline!

Un om de afaceri român, emigrant în Marea Britanie, a ajutat la salvarea FC România de la faliment, folosindu-și compania de construcții pentru a semna unul dintre cele mai mari acorduri de sponsorizare din istoria ligiilor inferioare.

Citiți tot articolul

fc romania

Un sponsor vine în ajutorul FC Romania

FC România, cu sediul în Chesham, Londra, care joacă în Divizia Centrală de Sud a Ligii Isthmian, a semnat săptămâna aceasta un acord de sponsorizare cu compania de inginerie civilă SF Stefan, în valoare de 750.000 de lire sterline, pentru următoarele cinci sezoane.

Citiți tot articolul

fc romania

Un sponsor vine în ajutorul unui club al Isthmian League

Un sponsor vine în ajutorul unui club din Divizia Centrală de Sud a Ligii Isthmian, salvându-l de la o posibilă dispariție, când viitorul său părea nesigur.

Citiți tot articolul

fc romania

Exclusiv! FC România este salvată

Cel mai cunoscut club de fotbal al românilor din diaspora s-a salvat în ultima clipă. FC România, echipă care evoluează în ligile inferioare din Anglia, a fost la un pas de dezastru din cauza problemelor financiare cauzate de pandemia de coronavirus, dar astăzi clubul a anunțat că lucrurile s-au schimbat în urma semnării unui contract de sponsorizare de 750.000 de £.

Read the full article

fc romania

Londra: FC România, salvată de la desființare de un investitor român din Wembley.

Un om de afaceri român a sărit în ajutorul echipei FC România și a semnat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din liga unde joacă fotbaliștii români.

Citiți tot articolul